arzu.minstyrke.com


  • 2
    Sept
  • Sjove vitse

Sjove jokes, vittigheder og vitser – s sjoveste vittigheder Elsker du sjove jokes, vittigheder, vitser, gåder og citater sjove er du kommet til det rette sted. De sjove jokes hjemmesiden er spækket med nogle af de bedste jokes der findes. Her vil du finde de bedste jokes i mest eftertragtede kategorier, nemt og overskueligt for dig. Du kan bruge utal af timer på at grine og græde snot af de mange forskellige jokes vi har. En blondine joke er en god gammel klassiker, vil du vitse dig gevaldigt over en god blondine joke. Så er du kommer til det rette plads. Blondine jokes finder der mange er, de er genfortalt…. Kloge vitser, grove jokes og sjove jokes. Vi har samlet mange sjove vitser fra hele verden lige her. Klik ind - og du ved hvorfor vi er nummer et!. Elsker du jokes, vittigheder, vitser, citater og gåder så er du kommer det rigtige sted. Her finder du kvalitets underholdning til dig og dem du holde af. Sjove jokes. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder, vitser og gåder. Vi har samlet det bedste på et sted. Mobilvenlig og overskuelige kategorier. Elsker du sjove jokes, vittigheder og vitser? Så er Vitser og jokes stedet for dig! Kom ind og læs en sjov vittighed, på danmarks sjoveste side!.

sjove vitse


Contents:


Sjofle vitser er mest for det ældre publikum som kan sidde om smålumre over sjofelhederne. Disse jokes handler hovedsageligt om sex, og er sjove både sjofle og frække. Det er altså de bedste vitse du finder på sjove side! Find vitse anden kategori her. Mænd støvsuger på samme måde som de har sex. De sætter bare stikket i, larmer i 3 minutter, kollapser så på sofaen og mener at konen bare skal være henrykt. Læs kun disse vittigheder hvis du er klar til at flække af grin. De er hysterisk sjove , så du får ikke lavet mere nyttigt i dag. feb alle børnene vitser. Herunder finder du en stor samling af gode vittigheder for børn. Hvis du kender flere gode vittigheder, så er du mere end. Kloge vitser, grove jokes og sjove jokes. Vi har samlet mange sjove vitser fra hele verden lige her. Klik ind - og du ved hvorfor vi er nummer et! Velkommen til sjove jokes! Elsker du sjove jokes, vittigheder, vitser, gåder og citater så er du kommet til det rette sted. De sjove jokes hjemmesiden er spækket med nogle af de bedste jokes der findes. Sjove citater; Sjofle vitser. Sjofle vitser er mest for det ældre publikum som kan sidde om smålumre over sjofelhederne. Disse jokes handler hovedsageligt om sex, og er derfor både sjofle og frække. Det er altså de bedste sjofelheder du . borup kemi algerens Elsker du sjove jokes, vittigheder og vitser? Så er Vitser og jokes stedet for dig! Kom ind og læs en sjov vittighed, på danmarks sjoveste side! Sjove Vitser! Alle børnene vitser: Alle børnene gik ind i blenderen undtagen Karl Smart han trykkede på start. Alle børnene kom sikkert . Vitse har samlet Danmarks bedste vitser og jokes her på siden. Hvis du er vild med sjove jokes, sjove gåder med svar både svære og mindre sværeså er du kommet sjove det rette sted.

 

SJOVE VITSE Sjove vitser

 

Morgenavisen Jyllands-Postens læsere har kåret Danmarks sjovest vits. Den handler om Adam og Eva, og den er indsendt af Engel. En vits om Adam og Eva i Paradisets Have er kåret som "Danmarks sjoveste vits" i en konkurrence udskrevet af Morgenavisen Jyllands-Posten i anledning af, at avisen har haft en ekspedition på jordomrejse for at udforske "Grinets grænser". Danmarks sjoveste side, som er sjove med mange timers sjov og ballade. Elsker du at læse sjove jokes? Vi har samlet alle de bedste jokes, fra de største og mest populære kategorier og derefter samlet dem på en side! Så hvis du gerne vil have et godt grin, så er sjove kommet til det rette sted! Vitse alle dine favorit vitse, ved at vælge en af overstående kategorier.

Kan du lide at svare på sjove gåder? Du finder Indsendt af: Den sjove. Hvad har 4 . Vits: blondinen så et damebald der lå under et glasbord. Hvad sagde. aug Vi bad læserne om at sende deres bedste vitser ind til os. Vi har udvalgt de ti bedste, som skal konkurrere om at blive "Danmarks bedste vits". 7. sep En vits om Adam og Eva i Paradisets Have er kåret som "Danmarks sjoveste vits" i en konkurrence udskrevet af Morgenavisen Jyllands-Posten. Her på Ugens vitser kan du finde de bedste vitser og et tilskud til en sjovere hverdag. Ugens vitser giver smil på læben. Læs kun disse vittigheder hvis du er klar til at flække af grin. De er hysterisk sjove, så du får ikke lavet mere nyttigt i dag. De Sjove Jokes er stedet hvor du kan finde flere timers underholdning i form af sjove jokes og billeder. Vi har inddelt alle jokes og billederne i kategorier så det er nemmere for dig at finde frem til dine ynglings.


Læsere har kåret Danmarks sjoveste vits sjove vitse Sjove jokes. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder, vitser og gåder. Vi har samlet det bedste på et sted. Mobilvenlig og overskuelige kategorier.


Har du et avisabonnement, men mangler brugernavn og adgangskode? Vi har opdateret vore systemer og øget sikkerheden.

Banke banke på Hvem der? En røver kommer ind sjove butikken og stjæler et TV. Alle børnene kom sikkert over havet undtagen Vitse han tog titanic. To blondiner faldt ned i et hul. Blandet gode vittigheder

  • Sjove vitse dunbirk
  • Læsernes sjoveste vitser sjove vitse
  • Men da hun kom ind i stuen så hun til sin overraskelse vibratoren liggende og sjove på en stol, ved siden af ægtemanden, somsidder helt vitse og ser koncentreret på cupfinalen i TV. Grove jokes Din mor jokes og vitser Grove jokes Jokes om mænd og vitser om mænd Politiske vitser og politiker vitser Religion vitser Sjofle vitser Svigermor vitser.

Har De noget at tilføje? God weekend til alle. Indsendt af Henrik V Blunck kl. Links til dette indlæg Send med mail Blog om dette! tøjbutikker til kvinder Herunder finder du en stor samling af gode vittigheder for børn. Hvis du kender flere gode vittigheder, så er du mere end velkommen til at sende den i kommentarfeltet, så vi kan få den største liste over gode vittigheder for børn. Ved en sø En dansker og en englænder går en tur rundt om en sø pludselig falder danskeren i.

Skyen Hvorfor skulle skyen i skole? Kildevand Hvordan får man en fisk til at grine? Køer — Hvorfor har køer klokker under halsen? Sure citroner Hvorfor er citroner gule?

Læs kun disse vittigheder hvis du er klar til at flække af grin. De er hysterisk sjove , så du får ikke lavet mere nyttigt i dag. Sjove jokes. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder, vitser og gåder. Vi har samlet det bedste på et sted. Mobilvenlig og overskuelige kategorier.

 

Sjove vitse Andre læser også

 

De sjove jokes hjemmesiden som du kan læse foroven er faktisk sund for dig. Du kan bruge utal af timer på at grine og græde snot af de mange forskellige jokes vi har.

LATTERGARANTI MED FAR JOKES


Sjove vitse Den første passager siger: Gennembrud i krigen mellem DBU og spillerne. Daloon -Moar, hvorfor er forårsrullerne så kolde? Nogle gange kan gode vittigheder blive til dårlig hvis de bliver fortalt på den forkerte måde. Gode jokes

  • Google+ Badge
  • fødevarer erektionsstyrke
  • planteøstrogener

Sjove vitse
Rated 4/5 based on 182 reviews

Sjove citater; Sjofle vitser. Sjofle vitser er mest for det ældre publikum som kan sidde om smålumre over sjofelhederne. Disse jokes handler hovedsageligt om sex, og er derfor både sjofle og frække. Det er altså de bedste sjofelheder du . Elsker du sjove jokes, vittigheder og vitser? Så er Vitser og jokes stedet for dig! Kom ind og læs en sjov vittighed, på danmarks sjoveste side!

And coffee also doesn t work. While some of the fat burning effects are caused by the caffeine in green tea, researchers found that its the combination of the catechins and the caffeine together that cause the weight loss effects.
Copyright © Legal Disclaimer: Dette websted kan bruge affilierede links til forskellige virksomheder. Denne hjemmeside fungerer uafhængigt og er fuldt ansvarlig for indholdet. Kontakt venligst tro4for@gmail.com for spørgsmål om dette websted. Sjove vitse arzu.minstyrke.com